Dell Latitude E7440 Carbon Touch i5 Refurbished

269.90

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Slanke vormgeving, hoogwaardige materialen en draadloze docking
Ga voor het serieuzere werk met een Ultrabook? dat is voorzien van een 14″ aanraakbeeldscherm en een prachtige vormgeving.

– De dunne (21 mm) Latitude 14 heeft een basisgewicht van slechts 1,63kg met een 3-cel batterij en wordt standaard geleverd met een gestroomlijnde, soft-touch afwerking van duurzaam aluminium en een behuizing met poedercoating.
– Bij Windows 10 hoort de aanraakfunctionaliteit en een scherm met koolstofvezel achterkant met Corning? Gorilla? Glass NBT? van rand tot rand!

Innovatieve draadloze mogelijkheden
Maak met de Latitude 14 draadloos verbinding met een compatibele muis, monitor, keyboard en randapparatuur voor vergaderkamers met de WiGig dockingtechnologie. En als u de traditionele E-Family dockingstations op uw kantoor hebt, dan is de Latitude 14 ook daarmee compatibel.

 

Helemaal klaar voor uitstekende prestaties
4e generatie Intel? Core? i5 processoropties met laag voltage, in combinatie met Windows 10 Pro, maakt het u mogelijk om met gemak aan grote opdrachten te werken.- Vertrouw op snelle, betrouwbare prestaties van uw keuze van SSD of Solid-State Hybrid Drives.
– Effectief samenwerken met een geïntegreerde HD-webcam en arraymicrofoon.

Specificaties

-Processor : Intel Core i5-4310U 4de Generatie ! 2.5 gHz Turbo 3.0 gHz (4 logische processors)
-Werk geheugen : 4GB DDR3-L
-Opslagcapaciteit: 128 GB MSata SSD
-Toetsenbordindeling: Qwerty
Numeriek toetsenblok : Nee
-Verlicht Toetsenbord : Ja
-Netwerk: Wifi , Ethernet 1Gbps , 5 gHz Dualband Simkaart
-Video kaart :Intel HD HDMI, VGA (D-Sub), Wireless Display (WiDi)
-DVD drive :Nee
-Laptop extra’s: Bluetooth 4.0 Cardreader, Vochtbestendig toetsenbord, Webcam , Verlichttoetsenbord
-Schermgroote: 14″” Inch FULL HD Touch-screen
-accu staat:  Excellent
-USB: USB 3x USB 3.0
-Staat: Refurbished
-Grade: A (nette staat)
-Garantie tijd: 12 Maanden
-Nieuw prijs  : +/- €1500

 

 

*Plug&Play incl. Anti-Virus beveiliging . Zo dat u thuis meteen aan de slag kunt zonder irritante meldingen of wat dan ook.(Bij selecteren Windows installatie)

*De Privacy instellingen in Windows  worden door Mega Deal Media ingesteld om zo de PC/Laptop gebruiksklaar te kunnen maken. Dit kunt u ter alle tijden weer wijzigen naar wens in Windows Privacy instellingen.