Logitech G430 Headset

24.90

Staat Refurbished zo goed als nieuw

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Hoe zorg je ervoor dat jouw gaming ervaring nog realistischer word? Door de actie net zo goed te horen als dat je het ziet. Dankzij de G430 Surround Sound Gaming Headset wordt dit realiteit. De G430 levert 7.1 Dolby® Headphone Surround Sound, waardoor geen enkel detail je nog ontgaat. Concentreer je op de game, niet op je headset. De oorstukken van G430 hebben een dunner en lichter ontwerp, zonder afbreuk te doen aan audiokwaliteit. Je vergeet misschien dat je ze draagt.

Knoppen op de draad

Demp of pas het volume aan in seconden. Audioknoppen bevinden zich op de kabel van 2,3 meter zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Geluidscontrole binnen handbereik.

Dolby Koptelefoon 7.1 Surroundsound

Hoor de game zoals de ontwikkelaar bedoelde. Horen voordat je gezien wordt. Het Dolby 7.1-geluid lijkt je te omringen alsof het van alle mogelijke richtingen komt
Comfortabele oorkussens
De oorkussens van de Logitech G231 hebben een comfortabele en zachte pasvorm, eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Microfoon
De microfoon van de G231 kan worden gepositioneerd om alleen jouw stem op te vangen en ook eenvoudig weg te draaien.

Knoppen op de draad
Met de Logitech G231 heb je de mute-schakelaar en volumeknoppen binnen handbereik.

Dolby 7.1-surroundsound
Ervaar Dolby 7.1-surroundsound (alleen op de PC) voor ruimtelijk inzicht in de game, zodat je het rondsluipen van je vijanden.